3.7.13

Ennen lomaa

Huhhei, töissä on vuoden kiireisimmät hetket. Ei ehkä uskoisi, kun on kansallinen lama-, eiku siis lomakausi meneillään. Toisaalta toinen yhtä kiireinen viikko oli jouluviikko. Mut selitys on yksinkertainen: Normaalisti kolmella tukihenkilöllä pyörivä lähitukemme on näinä mainittuina viikkoina vain yhden tukihenkilön varassa ja samaan aikaan jatkuva leasing-vaihtorumba pitäisi olla kuumimmillaan. Hieman haastavaa, kun samaan aikaan tulee muita tukipyyntöjä ovista ja ikkunoista. Tai eihän meillä edelleenkään ikkunoita ole, bunkkerissamme :)

---

Mainitsin Suomirapin tuossa aiemmassa lyhykäisessä postauksessani, joten jatketaanpa aiheesta. Tässä yksi suurimmista suosikeistani tällä hetkellä Huge L:n touhujen lisäksi (unohtamatta klassisempia suosikeitani Steen1:stä ja Palefacea): Aivovuoto - Kivikova kalloluu. Aarni 4v tykkää tästä kans, biisin "kertsi" kun on instrumentaalipätkä, jossa nuorelle syrjäytyjälle "mäkättävät" vanhemmat sekä myöhemmin "koittavat puhua järkee" (psykiatriset?) hoitajat.

---

Rapista puheen ollen, ja kotipaikkakunnastani - Kajaanin Comptonista kajahtaa! Kättö-anthem sai siis viimein videonkin: Mac Bueno & DJ TatC: 87250. Vieläkin harmittaa, että viime kesän keikka meni ohi, liekkö mennyt muitakin, mutta eipä sitä wanha keikalle niin vaan irtoa muutenkaan...

---

Vanha tuttu naureskeli Facebookissa "hevinörteille", vissiin kuitenkin sympaattisesti. Itsehän olen joskus nimennyt itseni kuuluvaksi kyseiseen "porukkaan". Mutta olenko sitten myös "kotipoikarappari" tai "isipunkkari"? No vittu, leimat sikseen ja kesämiehen reggae-henkinen hattu päähän ja omaan fiilikseen sopivaa / hyvää musiikkia luukuttamaan.

---

Kesän tullen ja oluenvähennyskampanjan myötä olen alkanut pitkästä aikaa enemmän pelailemaan tietsikalla. Ei se toki huumausaineena käy, mutta kova yritys on ollut etsiä korvaavaa ajanvietettä (eikä jaksa viitti "omalla ajalla" nukkuakaan). No, hyviä leffoja toki tullut tsekattua, mutta pelipuoleltakin on löytynyt muutamia helmiä (kuten Mount & Blade), kiitos Steam-palvelun. Silti, eniten tulee varmaan ajallisesti myskettyä Traviania, vaikka eihän siinä juuri mitään koskaan tapahdukaan (varsinkin, kun on pikkuporukassa, joka nuokkuu omassa olemattomuudessaan). Jos joku tuttu vielä pelailee ja tähän blogiin eksyy, niin eiköhän täällä vielä ainakin puolisen vuotta Duvel-nikillä seikkailla.

---

Loma alkais ensi viikolla. Mitään matkaa ei ole suunnitteilla. Ehkä jotain päänsisäistä vois harkita, josta syntyis kenties jotain kirjallista tuotantoa...mutta parempi varmaan yrittää vaan olla ja ottaa iisisti.

---

Pitää vielä loppuun pläjäyttää rumpuintoilijan linkkiä. Olen siis täysamatöörirumpuintoilija. En ymmärrä rumpuseteistä mitään ja rumpusettien osatkin ovat täyttä hepreaa - tykkään vaan pirusti rummuista ja rytmeistä. Ehkä vielä joskus hommaankin jonkun setin, jooooooooo. Mut niin, katoin sit yhtä pätkää, jossa oli mainittu näitä rumpusetin osia kuten snare, basso, hi-hat, tom-tom ja erilaisia "cymbal"-pellejä, kuten crash ja ride ja lopulta itteäni mietityttänyt "China" (vai onko sekin "ride cymbal" -pellien alalaji?). No, kaivoin sit netistä hauskan "China Cymbal" -mainospätkän, jossa RHCP-rumpali Chad Smith hauskuuttaa ja soittelookin pätkän upean kuuloista "kiinaa" :)

Ei kommentteja: