7.3.10

Vieläkin mä jaksan pelata...

...nimittäin Traviania.

Tänään tuli päivitettyä peliprofiiliakin (olut-teema, joka näkyy myös kylien nimissä):

Genesis-liittoumassa oppimassa parhailta

Genesis-yhteistyön voima on siinä, että kokeneita ja vahvoja pelaajia löytyy joka puolelta: Liittoumamme operaatioiden kohteiksi ei kannata hankkiutua ;)

---

Hyviä olutmerkkejä:

Duvel (Belgia)
Tässäpä olut, jota ei suomioluen normikuluttaja varmaan "kaljaksi" edes tunnistaisi.
Esterinen, kukkainen, alkoholinen. Puraiseva.
Petollisen kevyesti kaaliin kajahtava Paholainen...kuten nimi suomentuu :)
Ja Alkokin sai äskettäin uuden satsin tätä herkkua:
http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/uutiset/4916-hienostunut-duvel-palaa-alkon-valikoimiin

Kuohu Punertava Amber täysmallasolut (Suomi)
Punaisenruskea Amber on loistavaa suomalaisen pienpanimon työtä. Jos kuulet jonkun sanovan: "kaikki Suomi-olut on samaa kusta", kysy häneltä: "Oletko maistanut Kuohu Amberia? Siinäpä vasta hyvä suomalainen perusolut, ei tosin kusenkeltainen, ei kansainvälisten isojen panimoiden bulkkituote, eikä maistu samalle kuin kaikki muut. Siitä on sitten hyvä jatkaa Alkon olutosastolle ja tutustua vieläkin maukkaampiin oluisiin!"

Pilsner Urquell (Tsekki)
Ei mitään "pilsneriä" vaan kunnon perinteistä lageria - joka ei maistu ollenkaan suomi-lagereille - eikä välttämättä suomi-lagereiden ystävillekään, koska oluessa on todella katkera - enkä puhu nyt tunteesta vaan mausta :D - jälkimaku. Siksi se onkin niin erottuva ja hyvä peruslager, jollaisia soisi Suomessakin tehtävän halvemmalla ja lähempänä.

---

Jos korjaa kuolo, pistän soimaan Gojiran Death of Me -veisun:
http://www.youtube.com/watch?v=b4hiBP5BGUA

Genesis-viisu käyköön sitten hautajaismusana: http://www.youtube.com/watch?v=ThKNt-GY1ww

---

Rauha maassa,
teutoneilla hyvä tahto ;)

---

"Se oli oluen synty; kalevalaisten kaljan alku;

siitä sai hyvän nimensä, siitä kuulun kunniansa,

kun oli hyvänoloinen, hyvä juoma hurskahille;

pani naiset naurusuulle, miehet mielelle hyvälle,

hurskahat iloitsemahan, hullut huppeloitsemahan."

(Kalevala, 20:415-424)

---

Grolsch!

Jos joku haluaa päästä keskustelemaan oluen vaahdon ja olutlasin muodon merkityksestä IGM:ää vivahteikkaammin, niin Jimbo idlailee IRCNet:ssä & QuakeNetissä nikillä Jmlbohem.

Jimboksi minut ristivät vuoden 2008 syksyllä arvon liittoumatoverit -YK-ssa (2009 alussa voitettuun hopeaan lopulta Bustereissa päättynyt S2-kiekka). Ne olivat hienoja aikoja muutenkin ja moni jo tämän hölmöyden lopettanut tyyppi on yhä muistoissa - ne olivat aikoja, jolloin taistelimme avoimesti, rehdisti, liittoumana. Ryvimme pohjamudissa yhdessä ja nousimme isojen poikien areenalle tiiviinä porukkana, jolla oli omanarvontuntoa huolimatta siitä, mitä pro-pelaajanatsit sanoivat.

Lopulta tietenkin liityimme yhteen niistä sakeista :D ja Bustereissa kävimme sitten pokkaamassa kunniaa ja mainetta servun päättyessä muutamien pelaajien irtiottoon Triskelionin ja Bustereiden nenän edestä.

Pakkohan se oli siis S4:llä sitten jatkaa taistoa keväällä 2009 ja Saksi oli liittouman nimi, joka lähti liikkeelle vanhojen -YK-kamujen pohjalta. Aina vaan lisää porukkaa lopetti ja haikeita jäähyväisiä vietettiin, kunnes oli aika koota Saksienkin jo levähtäneet rivit ja mahtavan johtoporukan voimin sekä Bustereista lähtöisin olevilla suhteilla sulauduimme O&N-organisaatioon, joka otti lopulta työvoiton syksyllä 2009. Reilussa vuodessa siis n00bista voittajaksi, mutta vieläkään ei tuntunut siltä, että kaikki olisi koettu. Nimittäin teutoneilla servun läpipelaaminen :)

Täällä sitä sitten ollaan oltu jo monta kuukautta Genesis-veljien ja -siskojen kanssa typerehtimässä ja keulilla mennään, josta ei ole kuin yksi suunta! Eiku...no joo, mut rehellistä ja avointa taistoa sekä hyviä pelejä kaikille - niin vihuille kuin kamuille. Pitäkäähän yhteyttä tovereihin, ettei peli käy liian tylsäksi.

Oluthuuruisin terveisin panimomestari Jimbo

---

Profiilia kippistelty viimeksi 6.3.2010

Tämä pelaaja  rekisteröi tilinsä tähän pelimaailmaan 14.09.09 21:10.

Ei kommentteja: