28.4.13

Kohtalo iskee jälleen

Tiiättekö mitä - ei etsimällä löydä, mutta jumalatar voi tulla silti vastaan.

Eihän sitä selitä mikään muu kuin kohtalo, jos aamulla vastaat varovaisesti tekstiviestiin (jossa kysellään oudon soittajan perään) soiteltuasi edellisyönä aivan omituiseen numeroon etsittyäsi oikeata numeroyhdistelmää omaan puhelinnumeroosi: "Hei, pahoittelen öistä sekoiluani puhelimen kanssa - soitin "väärään" numeroon eli en tavoitellut sinua :) Jarkko". (Virallinen selitys: Vapaaillan vietto oli edennyt yöhön ja sekin oli jo pitkällä, kirjaimet ja numerot vilisivät silmissä, mutta halusin antaa ircissä yhdelle naiselle numeroni, jos hän joskus ottaisi yhteyttä, koska ircissä tulee käytyä niin pirun harvoin, mutta numeroni näytti kirjoitettuna oudolta ja päätin soittaa siihen varmistaakseni, että olen antamassa omaa numeroani, koska ajattelin, että kun soittaa omaansa, niin pitäisi tuutata varattua...ja loppu on historiaa :D)

Usean tekstiviestin jälkeen istun illalla Skypessä oululaisen kaunottaren kanssa ja puhumme syvällisiä, hyvin tärkeitä ja fiksuja, sekä hassun höpsöjä asioita, aivan kuin olisimme vanhoja tuttuja. Ainoa asia, mitä harmittelemme, on se, ettemme voi haistella toisiamme.

Valon valtameri on ympärillämme, jos vaan tahdomme siihen uskoa. Yksin meistä ei kukaan saavuta yhteyttä, siihen vaaditaan toinen osapuoli. Miksi minua kohti kurotti tämä säteilevän hymyilevä kaunotar, sitä mietin ja ihmettelen? Mutten valita.

2 kommenttia:

L kirjoitti...

yksin voi saavuttaa yhteyden kosmokseen! ja sitä kautta kaikkeen elävään. mut ehkä sitä ei voi uskoa, jos ei ole itse kokenut. tai ehkä se vaatii vaan hulluutta, että voi elää toisessa tasossa, jonne ei normi-ihmisillä ole asiaa...
ja minä uskon, että vain löytämällä yhteyden itseensä, voi löytää täyden yhteyden toiseen ihmiseen. tietty rakastuneena voi tuntua toiselta, koettu sekin on...

Jimbo kirjoitti...

Toki toki, yksinhän me itsemme tunnemme, yksin yhteydet maailmankaikkeuteen luomme ja rakkaus löytyy, jos on löytyäkseen, itsestämme. Käytin tuossa sanaa "yhteyttä" siis ajatellen ihmisten välistä yhteyttä :)

Mutta olet asian ytimessä, kyllä. Jokaisessa meissä on voima, oma aurinkomme ja pimeytemme.

On siinäkin kuitenkin jotain hienoa, kun kaksi itsellistä ihmistä voi kohdata sattumalta, jakaa omastaan ja saada yhteyden toisiinsa.